HAN OTOMOTİV

Oto Yedek Parça&Servis

Renault marka araçlar için yedek parça, servis ve aksesuar alanında başta Gaziantep’in ve ilerleyen süreçte Türkiye’nin en çok tercih edilen mağazası olma hedefiyle yola çıkan www.hanotom.com , binlerce ürünü en uygun fiyatlarla değerli kullanıcılarına sunar. Çeşitli  stoklu ürünümüz içinden aradığınız ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Sitemizde alışveriş kolaylığını, koşulsuz müşteri memnuniyetini ve ödeme güvenliğinizi en ön planda tuttuk.

www.hanotom.com sitesi, otomotiv yedek parça sektöründe 1993 yılından beri faaliyet göstermektedir. 
yedekparcacarsi.com;  Yaktaş grubunun ticari bilgi ve tecrübesini e-ticaret alanına yönlendirmek ve yönetmek üzere kurulmuş ana sitesidir. Kısa sürede e-ticaret sektörünün önde gelen tedarikçi firmalarından biri olmuştur. Başlangıçta en bilindik e-ticaret sitelerinin ana tedarikçiliğini yapan Yaktaş grubu, uzun zamandır tüm e-ticaret faaliyetlerini yedekparcacarsi.com sitesi üzerinden yürütmektedir.
NEDEN HANOTOM.COM

KOLAY SİPARİŞ
hanotom.com alışverişlerinizi 7 gün 24 saat en hızlı ve kolay şekilde yapabilmeniz için tasarlanmıştır. İhtiyaç duyduğunuz bütün ürünler tek tık uzaklıkta. İster marka ve modele göre isterseniz ürün adına göre arama yaparak ihtiyacınız olan tüm parçalara anında ulaşabilirsiniz.
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
hanotom.com, alışverişlerde müşterilerinin kişisel bilgilerinin gizlilik ve güvenliğine en üst düzeyde önem vermektedir. Bu nedenle kapıda ödeme ve havale seçenekleri sunmaktadır.
 
ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ
hanotom.com tüm marka ve modellerde onlarca ürün grubunda binden fazla ürün çeşidi ile hizmetinizdedir. Çok yakın zamanda ürün çeşidimizi 10 binlere kadar artırma çalışmalarımız hızla devam etmektedir.
REKABETÇİ FİYATLAR
hanotom.com sattığı ürünleri aracısız olarak temin etmektedir. Toptancı, ara toptancı, distribütör ve başka aracılar ile çalışmadığı için en uygun fiyatlarla satış yapmaktadır. Ayrıca yüksek satın alma gücü ve hacmi sayesinde ürünleri en rekabetçi fiyatlarla sunarak müşterilerine önemli maliyet avantajları sağlar.
 
HIZLI VE UYGUN KARGO HİZMETİ
hanotom.com dan aldığınız ürünlerde tatsız kargo ücreti sürprizi yaşamazsınız. Tüm alışverişlerinizde kargo ücretsizdir.  
Saygılarımızla
HAN OTOMOTİV